Vanzarile de tablete au fost anul trecut de circa 600.000 de unitati in Romania, de trei ori mai mult fata de 2012, a declarat Oana Barbu, director comercial al Network One Distribution (NOD), cea mai mare companie de distributie de pe piata locala, cu afacerri de 200 de milioane de euro in 2013.

“Dupa triplarea de anul trecut, estimam ca vanzarile de tablete se vor ridica in 2014 la un milion de unitati, o crestere de peste 80% comparativ cu 2013. In aceste conditii, luand in considerare unitatile vandute deja la nivel local si perspectiva pentru anul acesta, estimam ca la finalul lui 2014, unul din 10 romani va detine o tableta”, a explicat Barbu.

Network One Distribution a vandut anul trecut 110.000 de tablete prin brandul propriu, Serioux. Pentru anul acesta, conducerea companiei isi doreste sa ajunga lider pe piata locala de tablete.

NOD are operatiuni pe pietele din Romania si Moldova si o baza de clienti formata din peste 3000 de parteneri activi.

Afla mai multe despre planurile NOD din articolul:

NOD: Vanzarile de tablete ajung in 2014 la 1 milion de unitati, iar cele de smartphone-uri la 2 milioane

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri