Antreprenorii din domeniul tehnologiec se pot inscrie pana pe 20 mai in Hub:raum Warp –Turbo Sccelerator, academia de business organizata de catre Hub:raum, incubatorul de proiecte dezvoltat in grupul de telecomunicatii Deutsche Telekom.

Cursurile vor avea loc in Cracovia intre 7 si 14 iunie, iar antreprenorii selectati vor invata despre finantare pentru start-up-uri, dezvoltare de concept si modele de business, marketing si aspecte legislative.

Costurile de transport si de cazare vor fi suportate de catre organizatori.

Dupa participarea la Hub:raum Warp – Turbo accelerator, cele mai bune proiecte vor avea posibilitatea de a primi finantare pentru dezvoltarea acestora in cadrul Hub:raum, un program tip incubator dezvoltat de Deutsche Telekom pentru antreprenori din tehnologie.

Posibilitatea de finantare in cadrul Hub:raum sunt de pana la 80.000 de euro pentru fiecare proiect.

Citeste si:
Lobby-ul cu cea mai mare podea cinetica din lume, inaugurat in Romania
Cum arata lobby-ul inteligent...

La prima editie au aplicat peste 150 de start-up-uri din Europa Centrala si de Est, dintre care 3 echipe romanesti au fost selectate sa faca parte din programul de trening.

Cele trei echipe romanesti selectate sunt CallerQ (o aplicatie mobila si servicii de analiza web pentru profesionistii de vanzari), Omnipaste (o companie de marketing online care a dezvoltat o solutie prin care continutul poate fi accesat de pe orice dispozitiv, indiferent de sistemul de operare) si Smartnode (o solutie wifi de automatizare a casei pentru eficientizarea energetica si scaderea costurilor).

De asemenea, Omnipaste a fost invitata sa devina parte din hub:raum si a primit o investitie de 80.000 de euro pentru a-si dezvolta proiectul. Omnipaste este o echipa din Sibiu cu peste 15 ani experienta in dezvoltare si marketing online, care a prezentat o tehnologie care “democratizeaza” toate dispozitivele detinute de un utilizator. Spre exemplu, un clipboard manager care va permite clasica functie de copy-paste in mai multe dispozitive, indiferent de sistemul de operare al acestora.

Aplicatiile pot fi depuse pana pe 20 mai. Incubatorul de inovatie cauta echipe cu proiecte deja dezvoltate sau persoane cu idei inovatoare. Cei care doresc sa aplice trebuie sa completeze formularul pe www.hubraum.com/apply sau www.applytohubraum.com.

Citeste si:
Porsche dezvolta in Romania tehnologii pentru masini electrice
Porsche dezvolta in Romania...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Huawei, Trump, cursa 5G si Guvernul Romaniei: Cum ne pozitionam?