Compania de software de business Msg Systems Romania va angaja cel putin 40 de oameni in acest an, urmand sa depaseasca astfel 200 de angajati, a declarat managerul general Radu Jinga intr-un comunicat de presa.

Msg Systems Romania, parte din grupul german Msg Systems, are operatiuni pe piata locala din octombrie 2008, printr-un centru deschis in orasul Cluj-Napoca. In acest centru lucreaza 170 de oameni, iar cea mai mare parte a businessului derulat in Cluj se bazeaza pe proiecte de dezvoltare software realizate pe platformele Java si SAP.

Compania cauta specialisti din domeniile iOS, Android, Java si SAP.

‘Si anul acesta vom pune accent pe ridicarea nivelului profesional al echipei. In acest sens am demarat un program de training extins, care ii vizeaza pe toti colegii care lucreaza cu tehnologii din domeniul Java. De asemenea, profesionalizarea sistemului de HR este o alta prioritate pentru acest an” declara Jinga.

Compania msg systems Romania a fost infiintata la Cluj-Napoca, in octombrie 2008 si si-a inceput activitatea la nivel local cu doi clienti.

In prezent are in portofoliu 18 clienti, printre care se numara BMW, AUDI, Volkswagen, Daimler, Munich Re, Vienna Insurance Group, HDI – Talanx, Achmea Olanda, Nationale Neaderland, AIG, GenRe, IBR Brasil, Zurich Financial Services, Monpelier Group, Volkswagen Bank, Deutsches Milchkontor, EMMI Elvetia.

Msg Systems Romania face parte din concernul Msg Systems AG, a cincea cea mai mare companie de consultanta IT si integrare de sisteme informatice din Germania, cu peste 4500 de angajati la nivel global si o cifra de afaceri in 2013 de 583 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri