Producatorul jocului Candy Crush, venituri record de peste 600 mil. dolari in primul trimestru

Compania King Digital Entertainment, care produce jocul Candy Crush Saga, a inregistrat venituri record, de 607 milioane de dolari, in primele trei luni ale acestui an, primul trimestru pentru care raporteaza rezultate dupa listarea la bursa, transmite agentia Mediafax.

Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, veniturile au crescut de aproape trei ori, de la 206 milioane de dolari.

In ultimul trimestru al anului trecut, King Digital Entertainment a obtinut venituri de 602 milioane de dolari.
Cresterea din primul trimestru a fost sustinuta de noile titluri lansate, precum Farm Heroes Saga, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Profitul net al companiei anglo-suedeze a urcat de peste doua ori, de la 53 milioane de dolari in urma cu un an la 127 milioane de dolari, in timp ce castigul operational a crescut de peste trei ori, la 248,6 milioane de dolari.

King Digital Entertainment s-a listat in martie la bursa, insa actiunile au scazut puternic, iar compania a pierdut 1 miliard de dolari din capitalizare in prima zi de tranzactionare.

Citeste si:
Record de apeluri la Dispeceratul Național Salvamont
Record de apeluri la...

Titlurile au inchis marti la pretul de 18,76 dolari, fata de cotatia de listare de 22,5 dolari, conferind companiei o capitalizare de 5,91 miliarde de dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri