Apple ”sfidează” criza COVID-19 cu venituri peste așteptările analiștilor în trimestrul trei

Apple a publicat rezultatele financiare pentru cel de-al treilea trimestru al anului fiscal. Acestea dep[șesc cu peste 7 miliarde de dolari estimările analiștilor.

Apple a înregistrat venituri de 59,7 miliarde de dolari în trimestrul 3, depășind estimările analiștilor care se așteptau la venituri de 52,3 miliarde de dolari. În al treilea trimestru de anul trecut, veniturile gigantului au fost de 53,8 miliarde de dolari, conform businessinsider.com.

Câștigurile investitorilor per acțiune au fost de 2,58 de dolari, peste estimările de 2,07 dolari ale analiștilor. În aceeași perioadă a anului trecut, acestea s-au situat la 2,18 dolari per acțiune.

Veniturile din parte diviziei iPhone au fost de 26,4 miiarde de dolari, cu jumătate de miliard mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Pe zona de servicii, gigantul IT a înregistrat venituri de 13,1 miliarde de dolari, față de 11,5 miliarde de dolari anul trecut. Divizia de weareables a companiei a avut venituri de 6,4 miliarde de dolari, cu 900 de milioane de dolari mai mult decât în T3 2019.

Compania urmează să le de investitorilor 3 acțiuni pentru fiecare acțiune pe care o dețin, conform unui plan ce se va derula la începutul lunii august.

Citeste si:
Designerii iPhone au creat două măști de protecție pentru angajați
Apple vrea să-și protejeze...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Sursa foto: Laura Hutton / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri