Samsung se afla in discutii avansate cu operatori de telefonie mobila din Statele Unite, Coreea si regiunea Europei despre aparitia pe piata a unui dispozitiv care se va numi “watch-phone”. Potrivit informatiilor acestea va aparea pe piata cel mai probabil in vara acestui an, in iunie sau iulie, au declarat surse din piata.

Samsung este unul dintre cei mai mari producatori de ceasuri inteligente la nivel global. Linia de smartwatch-uri Galaxy Gear a reusit pana acum sa integreze functii de apelare si citire a email-urilor fiind doar conectat la un telefon mobil.

Viitorul dispozitiv mobil va rula sistemul de operare Tizen, dezvoltat exclusiv de catre Samsung si va oferi posibilitatea utilizatorului de a face poze si de a-si citi emailurile. Totodata, viitorul ceas inteligent va avea si functie de monitorizare a batailor inimii, a mai precizat sursa citata.

Gigantii tehnologici precum Apple, Google ori Samsung vor lansa in acest an dispozitive portabile precum ceasurile inteligente, un nou pariu pe piata electronicelor de consum.