Google lanseaza noul SmartWatch si alte produse cu sistem de operare Android, “luand fata” rivalului Apple.

Compania a prezentat noi dispozitive portabile la cel mai mare eveniment Google al anului (I/O 2014). Surclasandu-si rivalul Apple, Google a prezentat noile modele LG’s G Watch, Samsung Gear Live si Moto 360, care ruleaza sistemul de operare Android.

Dispozitivele activate de voce de la LG si Samsung vor fi disponibile in magazinele Google Play incepand cu aceasta saptamana, in timp ce Motorola se va lansa in vara anului curent, scrie Telegraph.co.uk.

Unele modele de produse, care folosesc Android si care utilizeaza aceeasi platforma software ca si Google Glass, vor include monitoare pentru ritmul cardiac si pedometre. Software-ul va oferi utilizatorilor posibilitatea de a activa setarea “nu deranjati”, trecand cu degetul in jos pe ecran. Utilizatorii pot, de asemenea, sa emita comenzi vocale. Ei vor putea sa foloseasca comenzi direct de pe Smartwatch pentru muzica pe care vor sa o asculte pe telefoanele Android.

Google se pregateste se lanseze si versiunea personalizata iWatch mai tarziu in acest an. Analistii se asteapta ca aproximativ 19 milioane de ceasuri inteligente sa fie vandute in toata lumea pana la sfarsitul acestui an.

Citeste si:
Google se muta din Baneasa in centrul Capitalei in Unirii View
Google inchiriaza un etaj de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
De ce toata lumea vrea ceasul inteligent Pebble Time