Microsoft Corp, corporatie cu aproape 100.000 de angajati, va realiza modificari majore in structura organizationala a companiei, conform lui Satya Nadella, CEO al companiei, scrie presa internationala.

Intr-un eMail trimis angajatilor saptamana trecuta, Nadella a subliniat ca Microsoft va directiona business-ul catre construirea de instrumente pentru perfectionarea mediului mobile si cloud. “Compania trebuie sa fie mai indrazneata si mai ambitioasa, pe masura ce incearca sa ramana competitiva in industria tehnologica schimbatoare. Industria noastra nu respecta traditia ci doar inovatia”, puncteaza directorul executiv al companiei.

Desi eMail-ul indica schimbari masive in cadrul companiei, nu a oferit niciun indiciu privind posibile concedieri. In loc sa continue sa se axeze pe PC-uri si servicii, gigantul tehnologic se va axa, in schimb, pe mobile si tehnologii cloud, a confirmat Nadella. El a subliniat insa ca nu va neglija segmentul de gaming, si anume brandul Xbox. Microsoft a redus pretul consolei de la 500 la 400 de dolari, pentru a fi similar cu cel al concurentului PlayStation.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Saptamana de lucru de 4 zile: ce rezultate a avut Microsoft