GECAD Group, detinut de antreprenorul Radu Gergescu, investeste 500.000 de euro in Vector Watch, un start-up producator de ceasuri inteligente (smart watches).

Anterior, GECAD Group a investit într-o serie de companii tehnologice printre care RAV, ePayment si Avangate. Cu sediul in Bucuresti, Vector Watch are 10 angajati si pregateste lansarea globala a primei sale game de ceasuri inteligente catre finalul acestui an. Anuntul este facut la doua luni de la vestea despre noul pariu al lui Radu Georgescu: bitcoin si monedele virtuale.

“Investim in companii care au capacitarea de a schimba pietele în care sunt prezente si credem ca Vector Watch este un astfel de start-up”, explica Radu Georgescu, fondator al GECAD Group.

Vector Watch a fost fondata in ultimul trimestru al anului trecut de catre Andrei Pitis, fost general manager la Ixia Romania.

“Investitia ne va ajuta la finalizarea designului ceasurilor si realizarea unei serii 0 necomerciale”, declara Andrei Pitis, fondator si CEO Vector Watch.

Citeste si:
Radu Georgescu, fondatorul Gecad Ventures, se alatura SeedBlink ca...
Radu Georgescu, fondatorul...

Andrei Pitis revine astfel in antreprenoriat, dupa ce in ultimii ani a fost angel investor in companii tehnologice, precum CleverTaxi. Lui i s-au alaturat co-fondatorii Irina Alexandru si Dan Tudose, cu o experienta considerabila în design de produs, respectiv design hardware, si alti ingineri hardware, designeri si dezvoltatori software premiati de numeroase ori la concursuri de inovatie din România si din afara tarii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
O solutie pentru posesorii de masini electrice care stau la bloc
Setari Cookie-uri