GECAD Group, detinut de antreprenorul Radu Gergescu, investeste 500.000 de euro in Vector Watch, un start-up producator de ceasuri inteligente (smart watches).

Anterior, GECAD Group a investit într-o serie de companii tehnologice printre care RAV, ePayment si Avangate. Cu sediul in Bucuresti, Vector Watch are 10 angajati si pregateste lansarea globala a primei sale game de ceasuri inteligente catre finalul acestui an. Anuntul este facut la doua luni de la vestea despre noul pariu al lui Radu Georgescu: bitcoin si monedele virtuale.

“Investim in companii care au capacitarea de a schimba pietele în care sunt prezente si credem ca Vector Watch este un astfel de start-up”, explica Radu Georgescu, fondator al GECAD Group.

Vector Watch a fost fondata in ultimul trimestru al anului trecut de catre Andrei Pitis, fost general manager la Ixia Romania.

“Investitia ne va ajuta la finalizarea designului ceasurilor si realizarea unei serii 0 necomerciale”, declara Andrei Pitis, fondator si CEO Vector Watch.

Andrei Pitis revine astfel in antreprenoriat, dupa ce in ultimii ani a fost angel investor in companii tehnologice, precum CleverTaxi. Lui i s-au alaturat co-fondatorii Irina Alexandru si Dan Tudose, cu o experienta considerabila în design de produs, respectiv design hardware, si alti ingineri hardware, designeri si dezvoltatori software premiati de numeroase ori la concursuri de inovatie din România si din afara tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri