Facebook va plati un minim de 500$ pentru raportarea oricarui bug in folosirea tehnologiei Oculus Rift, headset de realitate virtuala achizitionat de compania americana in martie, scrie presa internationala.

Anul trecut, Facebook a platit 1,5 miliarde de dolari utilizatorilor care au gasit bug-uri in sistemul retelei sociale si acum repeta experienta cu tehnologia Oculus Rift. Majoritatea bug-urilor se regasesc insa pe website-ul Oculus si in software-ul dezvoltat, si mai putin in partea de hardware – pe viitor insa este foarte posibil ca si in cazul hardware-ului sa intervina bug-uri.

Facebook a platit 2 miliarde de dolari in martie pentru achizitionarea tehnologiei de realitate virtuala. Premiul minim pentru descoperirea de bug-uri este de 500$, suma maxima nefiind specificata de companie. Compensatiile vor varia in functie de seriozitatea bug-urilor descoperite.

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri