Dupa achizitia surpriza a Oculus dar si dezamagirea provocata de “ingroparea” postarilor companiilor pe retea, CEO-ul retelei sociale, Mark Zuckerberg, a iesit la rampa si a anuntat ca au atins 1 miliard de utilizatori mobile activi.

Mai mult, Instagram, serviciul de fotografie achizitionat de companie in 2012, are 200 de milioane de utilizatori activi. Practic Instagram a adaugat 100 de milioane de utilizatori de la data achizitiei in aprilie 2012.

Numarul de utilizatori ai Facebook pe mobile a crescut constant, aplicatia de iOS ajungand la versiunea 8.0. Compania a lansat de asemenea recent Paper, o versiune minimalista de mobile pentru browsing in News Feed.

In ceea ce priveste cea mai recenta achizitie, Oculus, Zuckerberg a declarat ca “misiunea Oculus este aceea de a permite imposibilul. Tehnologia lor deschide posibilitati noi. Gaming-ul imersiv va fi extraordinar si Oculus are planuri mari care vor schimba jocurile”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri