Compania anunta totodata si cooptarea in Consiliul de administratie a Doinei Binig, vicepresedinte strategie. „Nu doresc ca actuala situatie sa afecteze activitatea companiei. Pana la clarificarea situatiei, am decis sa ma retrag din pozitia de director general, urmand ca Siveco sa fie condusa pe mai departe de catre echipa care a adus recunoastere internationala firmei si industriei IT din tara noastra", spune Irina Socol, aflata in arest preventiv in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Compania colaboreaza in continuare cu autoritatile cu privire la orice acte judiciare vizand compania si pe reprezentantii sai. „Din punct de vedere operational si managerial, Siveco functioneaza la parametri normali”, declara Florin Ilia, noul director general al furinzorului de solutii software.

Florin Ilia (47 ani) este absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din Universitatea din Bucuresti. Este specialist in sisteme IT, cu experienta in coordonarea proiectelor nationale, precum si unul din artizanii extinderii internationale a companiei. S-a alaturat echipei Siveco Romania in 1994.