Microsoft, companie care a incercat sa realizeze smartwatch-uri prin initiativa Smart Personal Object Technology inca din 2004, ar putea incerca sa (re)intre pe piata printr-un ceas inteligent propriu, conform unui raport citat de presa internationala.

Surse din piata subliniaza ca smartwatch-ul ar putea fi lansat pe piata in urmatoarele saptamani, inainte de sarbatorile de Craciun. Smartwatch-ul s-ar putea conecta nu doar la propriile device-uri Nokia ci si cu iPhone-uri si telefoane Android. Pe langa aceasta facilitate, neintalnita in cazul ceasului inteligent Apple sau al celor lansate de companii care au imbratisat sistemul de operare Android, device-ul ar putea avea o autonomie de doua zile, timp in care urmareste constant bataile inimii utilizatorului.

Wall-Street.ro va va tine la curent cu noile tendinte in domeniul IT si noile gadget-uri lansate sau care urmeaza a fi lansate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri