Dan Dragomir: In 2015, ecrane de 4K - practic nu conteaza, dar este un element de marketing

Principala tendinta pentru sectorul de smartphone-uri sunt ecranele cu rezolutie 4K, care urmeaza dupa cele 2K. Acestea vor atrage in special utilizatorii care se uita la filme, dar si pe cei care se joaca pe telefon, arata Dan Dragomir este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri IT din Romania.

"O parte din tendintele pe 2015 sunt clare, au aparut ecranele cu rezolutie 2K, urmeaza cele 4K. Practic acest lucru nu conteaza, dar ca element de marketing este foarte important, insa si pentru cei care se uita la filme si jocuri", sustine bloggerul Dan Dragomir.

Ultima moda acum este tableta de 12 inch.

In ceea ce priveste tabletele, acestea urmeaza doua nise. "Prima este cea foarte mica de 7 - 7,8 inch, iar ultima moda acum este tableta de 12 inch, care poate fi apoi transformata intr-un inlocuitor de laptop", completeaza Dan Dragomir.

Dan Dragomir, fost jurnalist de business, scrie pe ComputerBlog.ro despre tehnologie, tendintele in domeniu si produse noi.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 3-7 noiembrie a fost dedicata Mobilitatii IT&C si este realizata in parteneriat cu Orange Romania.

Setari Cookie-uri