Operatorul telecom Telekom Romania a anuntat ca va realiza campania de reducere Black Friday in data de 21 noiembrie, punand la bataie atat servicii de telefonie cat si telefoane, tablete si accesorii cu reduceri de pana la 70%.

„Clientii sunt invitati sa viziteze si website-urile telekom.ro, germanos.ro si clickshop.ro, unde pot gasi oferte la telefoane, accesorii si electrocasnice. Febra cumparaturilor incepe pe 21 noiembrie si aduce reduceri de pana la 70%”.

Clientii Telekom Romania Communications care aleg sa isi achizitioneze un pachet 3P (televiziune, Internet si telefonie fixa) vor primi un voucher ce ofera reducere pentru achizitionarea unei tablete. Abonatii ce vor opta pentru o oferta integrata (televiziune, Internet, telefonie fixa si mobila) vor beneficia de un voucher pentru achizitionarea unui televizor. Oferta este valabila in magazinele proprii Telekom si ale partenerilor sau accesand Telekom.ro.

Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro si Clickshop.ro cu reduceri de pana la 70%. Fiecare comanda efectuata pe website-urile mai sus mentionate va fi insotita de o Cartela Telekom.

Principalii clienti ai Telekom Romania sunt Orange, Vodafone, RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri