Incepand din aceasta luna, RCS & RDS dubleaza gratuit vitezele la serviciul de internet la abonamentele Digi Net Fiberlink 50, pentru clientii rezidentiali existenti. Cresterea vitezei de la 50 Mbps la 100 Mbps se va face automat, fara sa fie necesar ca abonatii sa resemneze contractele, conform unui anunt facut de companie.

Clientii care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 vor beneficia de Digi Net Fiberlink 100 cu viteze de pana la de 100 Mbps, fara niciun cost suplimentar. Aceasta migrare este in desfasurare si se realizeaza gradual, astfel incat clientii sa nu fie afectati si sa se asigure o buna functionare a serviciilor de internet.

RCS & RDS a lansat in urma cu un an "Internetul cu cea mai mare viteza disponibila in Romania pana in prezent", abonatii sai beneficiind de viteze de transfer (download) de 1000 Mbps pentru 45 Lei/55 Lei pe luna (TVA inclus) cu abonamentul Digi Net Fiberlink 1000 si de pana la 500 Mbps pentru 45 de lei pe luna (TVA inclus) cu abonamentul Digi Net Fiberlink 500.

Principalii concurenti ai RCS&RDS pe piata locala sunt Telekom Romania, UPC, precum si Orange si Vodafone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri