UTI Grup va furniza Primariei Brasov echipamente si servicii care vor permite informatizarea managementului sistemului de transport in comun la nivelul orasului, valoarea contractului ridicandu-se la 29,43 milioane de lei (TVA inclusa) pe 12 luni.

Contractul a fost atribuit in data de 8 decembrie. UTI Grup a depus oferta in asociere cu Radcom si subcontractantul Industrial Software SRL Sibiu. "Proiectul Managementul Informatizat al Sistemului de transport in comun in municipiul Brasov include furnizare, montajul si instalarea unui sistem informational care include un subsistem pentru taxarea automata, sistemul de management al vehiculelor, sistemul de informare a calatorilor, sistemul de management al resurselor companiei, sistemul de supraveghere video si sistemul de raportare", se arata in anuntul de participare publicat pe e-licitatie.ro, relateaza Mediafax.

Procedura de licitatie a fost initiata in luna mai. La licitatie au mai depus oferte asocierile CS Vsision SRL Brasov, Ramb Sistem SRL Brasov si Helinick SRLl Bucuresti, respectiv Mira Telecom, Kent Kart (Turcia) si Total Soft (subcontractant Power Net Consulting).

UTI Grup este o companie de tip holding, cu capital majoritar romanesc, fondata in 1990, fiind organizata la nivel operational pe patru linii de business: sisteme de securitate pentru infrastructuri critice si aparare, tehnologia informatiei si comunicatii, managementul traficului, constructii si facility management. Compania are filiale in Republica Moldova, Polonia, Italia, Olanda, Azerbaijan si activitati in tari din Europa Centrala si de Sud, precum si in Orientul Mijlociu. In 2013, grupul UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, a inregistrat o cifra de afaceri de 125 milioane de euro.

Citeste si:
Orasul din Romania care a montat prize pentru masini electrice
Orasul din Romania care a...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Fitch confirma ratingul primariilor din Brasov si Oradea