Alicia, care locuieste in Spania, a participat la initiativa Google Hangout pentru copii cu nevoi speciale si l-a intrebat pe papa Francisc daca ii place sa faca fotografii si sa le descarce apoi in computerul sau.

"Trebuie sa-ti spun adevarul. Sunt un dezastru in ceea ce priveste masinile", a spus papa Francisc. Suveranul pontif a folosit cuvantul spaniol "tronco", care s-ar traduce prin "trunchi de copac" sau "bustean" si care desemneaza in limbajul familiar o persoana foarte neindemanatica sau care nu se pricepe deloc in anumite domenii, scrie Mediafax.

"Nu stiu sa folosesc computerul", a adaugat, razand, papa Francisc, in varsta de 78 de ani. "Ce rusine, nu-i asa?", a continuat el.

Anul trecut, suveranul pontif a spus intr-un mesaj de-al sau, referindu-se despre comunicatii, ca internetul este "un dar de la Dumnezeu" care ar putea sa contribuie la unirea oamenilor. In acelasi mesaj, papa Francisc i-a indemnat pe credinciosi sa isi opreasca telefoanele inteligente si sa vorbeasca mai des intre ei.