Bosch inaugureaza oficial un nou centru de IT in ”The Office” pe Bulevardul 21 decembrie 1989, Cluj, la mijlocul lunii aprilie. Tinerii ingineri dezvolta tehnologii de ultima ora in domeniul conducerii autonome si a celei de a patra revolutii industriale, cat si in domeniul energiei regenerabile.

Bosch a intensificat activitatile locale de cercetare si dezvoltare in Cluj si a deschis oficial ieri un nou centru IT.

„Dezvoltatorii de software intra acum in domeniul sistemelor de servodirectie electrica, o piatra de temelie pentru conducerea autonoma. De asemenea, tehnologiile si solutiile algoritmice dezvoltate de echipa de cercetare si dezvoltare in conducere asistata in domeniul procesarii de imagini stereo video vor fi in viitor elemente cheie pe baza carora se va realiza „inteligenta” sistemelor de conducere autonoma”, conform oficialilor companiei.

In ceea ce priveste solutiile tehnologice pentru managementul cladirilor inteligente, tanara echipa isi extinde activitatile de la dezvoltarea de software pentru sisteme integrate la interconectarea dispozitivelor si analiza datelor pentru invertoare fotovoltaice, necesare pentru generarea energiei verzi de la panourile solare fotovoltaice.

Locatia din centrul orasului, situata la mica distanta de universitatile locale, faciliteaza schimbul intens dintre industrie si mediul academic, considera compania. Bosch ofera oportunitati de practica pentru studenti si suport pentru proiectele de diploma de licenta si doctorat in domeniile sale de activitate.

Activitatile de cercetare si dezvoltare ale companiei Bosch in Romania au fost lansate in Jucu in Noiembrie 2013, impartind locatia cu noua unitate de productie pentru tehnologie auto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri