Serghei Bulgac lucreaza pentru RCS&RDS de peste 10 ani, inca din 2003. Pe lista scurta a fondatorului si actionarului majoritar Zoltan Teszari s-a mai aflat si Valentin Popoviciu, actualul director de dezvoltare al operatorului de cablu si Internet si singurul om din companie care a avut aparitii publice. Acesta lucreaza pentru RCS&RDS din 1998, initial ca branch manager, si a ajuns sa fie unul dintre cei mai importanti manageri din echipa de conducere a companiei.

Fostul director general Alexandru Oprea a plecat din companie pe 14 aprilie 2015, dupa 18 ani de activitate in companie. Se spune ca Oprea ii datoreaza cariera de manager lui Zoltan Teszari, omul supranumit de presa de business ”miliardarul fara chip”, cel care l-a si descoperit si promovat. Insa nu putini sunt si cei care cred ca si reciproca poate fi valabila: anume ca lui Oprea i se datoreaza o mare parte din strategia de crestere a RCS&RDS, scrie Adevarul.ro.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Serghei Bulgac are profil de LinkedIn dar nu pare a fi updatat si, probabil inspirat de "deschiderea" catre public a lui Zoltan Teszari, nu are nici fotografie.