Alexandru Oprea (foto), directorul general si presedintele Consiliului de Administratie al RCS&RDS, va pleca din compania controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari incepand cu 14 aprilie. Alexandru Oprea a lucrat pentru RCS&RDS timp de 18 ani.

Potrivit comunicatului RCS&RDS, Alexandru Oprea a avut "o contributie semnificativa in pozitionarea companiei ca un jucator puternic pe piata de telecomunicatii din Romania, dar si un important trust media format din noua televiziuni". "Sunt onorat ca am putut sa particip la dezvoltarea si consolidarea unei companii pe care o consider exemplara pentru mediul privat din Romania. Sunt sigur ca, in domeniul telecomunicatiilor, RCS&RDS va continua sa fie un nume de referinta si va ramane cel putin la fel de competitiva. Imi doresc, totodata, ca si proiectele Digi Sport si Digi 24, precum si canalele de documentare si film sa isi continue ascensiunea si sa ramana aceleasi demersuri media spre civilizatie si profesionalism, asa cum au fost concepute. Imi doresc ca si pe viitor, oricand voi auzi de RCS&RDS si de trustul Digi, sa fiu mandru ca am facut parte din acest proiect remarcabil", a declarat Alexandru Oprea, relateaza Mediafax.

Noul director general RCS&RDS nu a fost inca anuntat

Totodata, RCS&RDS ii multumeste lui Alexandru Oprea pentru contributia acestuia la evolutia companiei si implinirea proiectelor sale. RCS&RDS nu a anuntat cine va prelua atributiile lui Alexandru Oprea la conducerea companiei.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania, fiind controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari. In ultimii ani, RCS&RDS si-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, in prezent compania detine televiziunea de stiri Digi 24 HD (cu statiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar si televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life si Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel si World Channel). De asemenea, RCS&RDS este actionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel si UTV.

Totodata, anul acesta, RCS&RDS a preluat toate radiourile detinute de Central European Media Enterprises (CME) in Romania - Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM si Dance FM -, urmand ca Pro FM sa aiba in continuare un profil muzical, iar Info Pro sa se transforme in reteaua informativa Digi FM.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri