RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii, va lansa pana la finalul anului internet mobil 4G in alte 15 orase, in afara de cele 12 in care compania este deja prezenta aceste servicii, a declarat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al companiei.

Furnizorul telecom va lansa servicii 4G in zona Valea Prahovei &Brasov, Alexandria, Baia Mare, Braila, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Slatina, Targu Jiu, Targu Mures, Vaslui, Barlad, Lugoj.

RCS&RDS a lansat serviciile 4G la 1 octombrie, tehnologia fiind disponibila in prezent in Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. De altfel, acoperirea in aceste orase va fi finalizata pe 15 noiembrie.

Anul viitor compania vrea sa extinda serviciile 4G in toate orasele din tara.
“In orase se afla peste 50% din populatia tarii deci la finalul lui 2016 vom avea o acoperire de peste jumatate din populatia Romaniei cu servicii 4G”, a explicat Popoviciu.

Serviciile 4G se bazeaza pe o tehnologie care permite vitezei de internet mobil sa ajunga si pana la 100 Mbps. RCS&RDS a lansat acest serviciu pe baza unei licente cesionate de 2K Telekom. Pe piata locala ofera servicii 4G toti operatorii de telefonie mobila: Orange, Vodafone, Telekom Mobile Communication si RCS&RDS.

Sursa foto: RCS&RDS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri