Sonerii inteligente, senzori de luminozitate si caldura, recipiente sau chiar papusi pentru copii – toate acestea, tinte ale atacatorilor. Astazi, la WALL-STREET 360, alaturi de Alexandru Balan, chief security researcher la Bitdefender, discutam despre oportunitatile dar si pericolele unei case inteligente.

Tot alaturi de Alexandru Balan discutam despre expertii in securitate si cum sunt acestia selectati de companie. Bitdefender, una dintre cele mai mari companii de securitate IT din Romania, a castigat premiul pentru cea mai inovatoare companie cu capital autohton la Gala Wall-Street. "Bitdefender este unul dintre cele mai bune incubatoare de inovatie din lume. De cand am luat legatura cu Bitdefender, in anul 2004, am pornit cu 42 de proiecte de cercetare si R&D. In Bitdefender nu se practica formula 20-80. Daca ai o idee si trece de un business case ... ideea se va materializa", a declarat Catalin Cosoi, chief security strategist.

Bitdefender este unul dintre cei mai mari producatori de solutii antivirus din lume, pe o piata pe care concureaza cu Symantec, McAfee, Trend Micro, Kaspersky Lab sau ESET.

Saptamana IT&C Made Intelligent este sustina de operatorul telecom Orange Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri