Utilizatorii Vodafone Romania care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiti in peste 2.100 de locatii semnalizate M-Pesa, din intreaga tara, sau ii pot folosi pentru a plati, direct de pe mobil, facturi de utilitati, pentru a face plata la diversi comercianti sau pentru reincarcarea Cartelei Vodafone. Utilizatorii Vodafone Romania care nu detin un cont M-Pesa vor avea acces la fonduri dupa ce se inregistreaza pentru serviciul M-Pesa, la cea mai apropiata locatie Vodafone M-Pesa.

“Le oferim clientilor nostri un serviciu inovator care este sigur, rapid si la un pret competitiv. Serviciul de transfer international prin Vodafone M-Pesa este prima platforma mobila pe piata din Romania care le permite romanilor sa primeasca bani din strainatate - din tari europene sau din Statele Unite ale Americii si Canada - si sa acceseze fondurile imediat, la orice ora si in orice zi a saptamanii. Mai mult, clientii nostri care folosesc acest serviciu le pot multumi celor care le-au trimis bani, din strainatate, folosindu-se de traficul de date si minutele internationale gratuite, oferite drept bonus pentru fiecare tranzactie. Asadar, odata cu acest parteneriat dintre Vodafone M-Pesa, pe de o parte si Azimo si WorldRemit, de cealalta parte, primirea unor sume de bani din strainatate devine mai usoara si mai convenabila. ” a spus Valentin Stefan, Director, Business Development, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone Romania pot accesa si folosi fondurile in timp real, imediat ce tranzactia este confirmata printr-un SMS pe telefonul mobil al beneficiarului. In plus, utilizatorii beneficiaza de o serie de avantaje: serviciul este usor de utilizat, nu se percep comisioane suplimentare in cazul platilor directe din contul M-Pesa, iar utilizatorul este notificat imediat ce tranzactia este confirmata.

Promotional, primul transfer catre Romania, folosind functia “mobile wallet”/ “portofel digital” de la Azimo sau WorldRemit, va fi gratuit, iar urmatoarele tranzactii vor beneficia de comisioane avantajoase.