Romanii din strainatate pot folosi un nou serviciu de transfer "cash catre mobil"

Vodafone Romania si MoneyGram au anuntat astazi lansarea unui serviciu de transfer international de bani care le permite romanilor sa primeasca bani din strainatate, in siguranta, prin M-Pesa, din peste 125 de tari din lume.

Cu noul serviciu, clientii MoneyGram pot sa trimita bani din strainatate catre utilizatorii Vodafone Romania, instantaneu si intr-un mod securizat. Abonatii Vodafone Romania si utilizatorii Cartelei Vodafone pot primi, in regim non-stop, bani provenind din transferuri internationale realizate din orice locatie MoneyGram in peste 125 de tari si pot folosi imediat banii rapid, direct de pe telefoanele lor mobile.

“Avand in vedere ca jumatate din populatia Romaniei fie nu are un cont bancar fie prefera sa plateasca in cash, MoneyGram saluta parteneriatul cu Vodafone Romania ce ofera acces milioanelor de romani la o noua optiune de transfer de bani simpla, rapida si de incredere. Acest nou serviciu ofera romanilor din intreaga tara, posibilitatea de a primi bani de la prietenii si familia din strainatate, direct pe telefonul mobil Vodafone”, a spus Radu Pojoga, director regional pentru Sud-Estul Europei MoneyGram.

“Vodafone Romania pune la dispozitie peste 350.000 de locatii MoneyGram din toata lumea de unde clientii pot trimite bani in Romania, direct pe telefonul mobil al beneficiarului. Serviciul foloseste o platforma tehnologica unica-prima platforma mobila de pe piata din Romania ce le permite romanilor sa primeasca bani din strainatate avand acces imediat si in regim non-stop la aceste fonduri.” a spus Valentin Stefan, director, business development, Vodafone Romania.

Utilizatorii Vodafone care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiti in toate locatiile M-Pesa din tara sau ii pot folosi direct de pe telefonul mobil pentru a-i trimite mai departe catre prieteni sau rude, pot face reincarcari pe Cartela Vodafone, pot plati facturi de utilitati sau pot face plata catre diversi comercianti.

Citeste si:
POS-ul, înlocuit cu telefonul: cum arată noile soluții lansate de...
POS-ul, înlocuit cu...
Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri