Negocierile nu au o limita in ceea ce priveste timpul si, de asemenea, nu exista in prezent un angajament al partilor pentru un anume rezultat al discutiilor, potrivit unui comunicat al Orange, scrie Mediafax.

Intr-un comunicat separat, Bouygues a informat ca a semnat cu Orange un acord de confidentialitate referitor la negocieri. O sursa apropiata situatiei a declarat pentru Reuters, in luna decembrie, ca directorul general al Orange, Stephane Richard, a mentionat, in discutii cu board-ul si comitetul executiv, noi discutii cu Bouygues referitoare la viitorul diviziei telecom a companiei franceze.

O tranzactie ar reduce numarul de operatori telecom din Franta de la patru, in prezent, la trei. Companiile telecom din Franta duc un razboi al preturilor incepand din 2012, cand pe piata a intrat operatorul low-cost Iliad. In acest context au aparut, sporadic, informatii privind posibile fuziuni.

Citeste si:

Bouygues a refuzat, in luna iunie, o oferta de 10 miliarde de euro pentru divizia telecom din partea Altice, actionarul majoritar al Numericable-SFR.

Saptamanalul Le Journal du Dimanche a scris ca Orange vizeaza achizitia Bouygues Telecom pentru 10 miliarde de euro, numerar si actiuni. Astfel, propunerea prevede ca Bouygues sa primeasca o participatie de 15% la Orange, evaluata la 8 miliarde de euro, si restul pana la 10 miliarde de euro in numerar.