A te trezi cu noaptea-n cap poate fi o provocare pentru multi dintre noi. Pentru a te ajuta sa te ridici mai rapid din pat (si sa nu te prabusesti inapoi la prima incercare), Microsoft a dezvoltat o aplicatie care te obliga, la propriu, sa indeplinesti anumite provocari pentru ca alarma telefonului sa se opreasca.

Mimicker Alarm obliga utilizatorul sa completeze una din trei posibile „Mimics” intr-un minut si jumatate de cand alarma suna, pentru ca aceasta sa se opreasca.

Aceste „Mimics” variaza de la o anumita expresie faciala (zambet), a face o fotografie unui anumit obiect de o anumita culoare sau sa reciti ceea ce scrie pe ecran. Suna amuzant, nu? Depinde de utilizatori – unii s-ar putea sa „nu guste” aplicatia.

Dupa ce alarma este oprita, ai posibiltiatea (marinimoasa) sa pui telefonul pe snooze inca 5 minute, insa, apoi, nivelul de dificultate al aplicatiei de trezire creste si va trebui sa completezi un puzzle in maxim 30 de secunde. Daca esuezi, aplicatia „te pedepseste” si alarma porneste iar, putand repeta jocurile. Dupa ce le rezolvi, poti sa impartasesti rezultatele cu prietenii pe retele sociale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri