Jean-Franҫois Fallacher isi incheie mandatul ca CEO al Orange Romania si va fi inlocuit de Liudmila Climoc (foto), in prezent CEO la Orange Moldova, anunta compania. Schimbarile vor avea loc incepand cu 1 mai 2016.

Liudmila Climoc are o experienta de 19 ani in domeniul telecomunicatiilor, fiind CEO la Orange Moldova din 2008. Sub conducerea sa, compania si-a dublat baza de clienti, la peste 2,6 milioane de clienti astazi, consolidand astfel leadership-ul puternic al Orange in Moldova, cu o cota de piata de 57% din sectorul de mobil. In mandatul sau, in Moldova s-au lansat in premiera HD Voice si HD Voice International pentru mobil, inainte ca acestea sa fie adoptate la scara larga in restul Europei.

“Este o mare onoare pentru mine sa devin CEO al Orange Romania, operatorul numarul 1 in telecomunicatii mobile din aceasta tara, si sa ma alatur echipei remarcabile si atat de dinamice de profesionisti. Orange Romania va continua sa aiba toata atentia indreptata catre client, oferindu-le celor peste 10 milioane de utilizatori o experienta de neegalat, prin intermediul serviciilor de cea mai buna calitate si al celor mai utile inovatii.” a spus Liudmila Climoc, viitorul CEO al Orange Romania.

Julien Ducarroz, care detine acum pozitia de Chief Commercial Officer la Orange Romania, este numit CEO al Orange Moldova.

“Castigarea noilor licente de spectru, modernizarea intregii retele, dezvoltarea celei mai rapide retele 4G din tara si lansarea Orange TV, una dintre numeroasele inovatii pe care le-am adus clientilor nostri, subliniaza succesele obtinute de Orange Romania. Calea este deschisa pentru si mai multe servicii surprinzatoare ce vor fi lansate in Romania si sunt convins ca echipa va continua sa-i serveasca pe clientii nostri romani cu aceeasi pasiune.” a declarat Jean-François Fallacher.

La jumatatea anului trecut, Fallacher declara intr-un interviu acordat wall-street.ro ca nu stie ce va urma dupa finalizarea mandatului.

"Nu stiu cand se va intampla (n.red.: isi va termina mandatul ca CEO al Orange Romania), dar sper ca ma voi muta in alta tara. Dar, da, Romania este o tara in care as putea trai, este o tara foarte apropiata ca mentalitate de sud-vestul Frantei. Mi-a parut foarte rau si cand am plecat din Olanda, dar acolo totul era foarte diferit, clientii erau diferiti. In Romania m-am simtit de la inceput ca acasa, nu mi s-a parut cea diferit, m-am adaptat foarte usor. Aici, <<da>> poate sa fie <<nu>>, <<poate da>> uneori inseamna <<poate nu>>. Este la fel ca acasa".

CIteste aici interviul complet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri