PayPoint Romania, operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, anunta numirea lui Lucian Maricas in pozitia de Head of Product Development.

Lucian Maricas are o experienta de peste 17 ani in domeniul serviciilor financiare si FinTech, cu responsabilitati in arii precum: sisteme de plata, retail banking, plati electronice, carduri de debit si credit, carduri prepaid, procesare carduri, canale digitale. Anterior a avut roluri importante la nivel local si international in companii precum: Societe Generale, Raiffeisen Bank, Citibank sau RevWorlwide Payments. Lucian este absolvent al programului EMBA „Vienna University of Economics and Business”.

In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub marca proprie in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, reteaua punctelor de plata PayPoint numara peste 10.200 de terminale iar compania are incheiate contracte cu 119 clienti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor, al serviciilor financiare si nu numai.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri