3 Octombrie 2006

Dell: 4,2 milioane de acumulatori retrasi de pe piata

Numarul acumulatorilor retrasi de pe piata de compania Dell a crescut de la 4,1 milioane la aproximativ 4,2 milioane de unitati, in urma aparitiei unor informatii noi privind siguranta acumulatorilor cu celule Sony, informeaza compania.

Dell solicita clientilor care nu au comandat sau nu au primit deja acumulatori noi sa-si verifice din nou acumulatorii pentru a descoperi daca acestea fac parte din loturile afectate.

In acest sens, utilizatorii Dell pot vizita www.dellbatteryprogram.com sau se pot adresa la Dell Inc., Battery Recall, 9701 Metric Blvd., Austin, Texas 78758.

Dell a inceput livrarea acumulatorilor noi inca din prima zi a retragerii produselor de pe piata (15 august). De la anuntul retragerii, Dell a inregistrat aproape 200 de milioane de vizite pe site-ul dedicat acestei actiuni.

Datorita sistemului sau de vanzare directa, Dell inregistreaza printre cele mai mari vanzari globale de sisteme dintre toti producatorii de calculatoare si se situeaza pe pozitia a 25-a in topul Fortune 500.Veniturile companiei din ultimele patru trimestre se ridica la cifra de 57,4 miliarde dolari.



Citeste si