Orange extinde acoperirea 4G si pe rutele care leaga Bucurestiul de Constanta si de Brasov, pentru rutele cu trenul, conform oficialilor companiei.

Proiectul Orange de a dezvolta o retea performanta 4G pe acest segment vine in contextul cresterii semnificative a consumului de internet mobil. Clientii isi doresc aceeasi calitate a serviciilor de care se bucura in zonele urbane si atunci cand se afla in vacanta.

Acest lucru se datoreaza faptului ca cei care merg in concediu isi folosesc din ce in ce mai mult telefonul mobil pentru a incarca fotografii si a verifica noutatile pe retelele sociale, pentru a accesa diferite aplicatii dedicate timpului liber, pentru a urmari videoclipuri si a se informa. Utilizatorii pot trimite si primi fotografii, muzica, e-mailuri si se pot juca online, totul la viteze superioare de download si de upload, pentru conexiuni neintrerupte.

Citeste si:

In prezent, reteaua 4G Orange este disponibila pentru 72% din populatia totala a tarii si 96% din populatia urbana, in peste 4800 de localitati. Mai mult, Orange ofera acoperire 4G in toate statiile de metrou din Bucuresti.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC.