Grupul sud-coreean Samsung a cerut in mod oficial tuturor posesorilor de smarphone-uri Galaxy Note 7 sa le stinga si sa le inapoieze cat mai repede, pentru a fi inlocuite, relateaza Reuters.

"Le cerem utilizatorilor sa stinga telefoanele Galaxy Note 7 si sa se duca sa le schimbe cat mai curand posibil", a declarat seful diviziei de smartphone-uri din cadrul Samsung, Koh Dong-jin, intr-un comunicat. Samsung a precizat ca urgenteaza programul de schimbare a smartphone-urilor rechemate cu telefoane Note 7 noi, scrie News.ro.

Anuntul vine la putin timp dupa ce Comisia americana pentru protectia consumatorilor (CPSC) a cerut posesorilor de telefoane sa le stinga si sa nu le mai foloseasca. Anterior, Administratia Federala pentru Aviatie (FAA) a avertizat pasagerii avioanelor sa nu foloseasca la bord smartphone-urile Galaxy Note 7. Saptamana trecuta, Samsung a oprit vanzarile telefoanelor Galaxy Note 7, urmand sa recheme de pe piata 2,5 milioane de aparate din 10 tari, inclusiv din Coreea de Sud si SUA.

Problemele aparute la modelul de varf Galaxy Noote 7, pe care Samsung il vindea cu circa 890 de dolari, reprezinta o lovitura dura pentru producatorul sud-coreean. Masura de rechemare a aparatelor cu defecte este fara precedent pentru Samsung si o lovitura serioasa pentru reputatia sa, in conditiile in care fiabilitatea era unul dintre principalele atuuri in strategia de vanzari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri