Operatorii telecom din Romania au contactat clientii care au comandat terminalul Samsung Galaxy Note 7, pentru a li se restitui contravaloarea pachetului achizitionat, au confirmat reprezentantii companiilor, pentru wall-street.ro.

Este o miscare globala, inceputa de Samsung ca urmare a incidentelor privind terminalul mobil. Mai multe zeci de device-uri au explodat in intreaga lume, in unele cazuri existand si raniti. Terminalele au fost, de asemenea, interzise in timpul zborului, in SUA.

“Clientii Orange care au comandat Samsung Galaxy Note 7 au fost deja contactati pentru a li se restitui contravaloarea pachetului achizitionat, ce consta intr-un Samsung Galaxy Note 7 si un Gear VR. De asemenea, acestia au avut optiunea de a primi in schimbul Samsung Galaxy Note 7 un Samsung Galaxy S7 sau Samsung Galaxy S7 edge, primind diferenta de cost si pastrand cadoul Gear VR. Clientii care au ales sa astepte o versiune imbunatatita a Samsung Galaxy Note 7 la o data ce le va fi comunicata ulterior, au primit provizoriu un Samsung Galaxy S6 Edge”, au subliniat reprezentantii Orange.

Stocul de Samsung Galaxy Note 7 alocat in precomenzi in cazul Orange a fost epuizat in cateva zile.

Reprezentantii companiilor telecom nu au declarat cate unitati ale terminalului au comercializat in piata.

Samsung Romania a postat pe site un anunt privind programul de inlocuire.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri