Samsung Electronics Romania anunta numirea lui Tiberiu Dobre in functia de Head of Telecom Division. Tiberiu Dobre s-a alaturat echipei Samsung in luna septembrie, iar in noul sau rol va fi responsabil de strategia intregului portofoliu de produse telecom, precum si de rezultatele de vanzari ale companiei pe acest segment.

„Filosofia Samsung este ca evolutia si inovatia sunt posibile doar prin provocarea limitelor. Ma bucur ca am acceptat provocarea de ma alatura companiei si ca am ocazia, astfel, sa imi aduc propria contributie in dezvoltarea filosofiei de brand si in cresterea business-ului local. Sunt convins ca impreuna vom reusi sa ne depasim limitele si sa redefinim modalitatea in care comunicam”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of Telecom Division, Samsung Electronics Romania.

Tiberiu Dobre are o experienta de aproximativ 15 ani in domeniul IT&C, din care mai bine de jumatate i-a petrecut in cadrul a doua companii de telecom.

In perioada 2003 – 2008 a fost Account Manager in cadrul Nokia, iar ulterior, intre 2008 – 2012, Dobre a fost Country Manager PSG si Country Manager Printing & Personal Systems in cadrul HP, unde a raspuns de vanzarile de computere si imprimante. In ultimii ani, acesta a dezvoltat divizia de clienti mari, din zona corporate, pentru Vodafone Romania, in calitate de Director – High Corporate al Vodafone Enterprise.

Noul Head of Telecom Division al Samsung si-a inceput cariera in domeniul asigurarilor, la Generali, ca Regional Sales Manager, apoi ca National Sales Manager in cadrul Allianz Tiriac.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri