Tamas s-a alaturat echipei Samsung Electronics Romania in iulie 2014, in functia de head of sales Enterprise Business Division, si a contribuit la cresterea business-ul local de B2B prin dezvoltarea de parteneriate strategice la nivelul intregii tari.

Mihai Tamas are o experienta de 13 ani in domeniul tehnologiei si a inceput cariera ca analist IT pe segmentul de business, fiind apoi consultant pe segmentul telecom in cadrul Vodafone Romania si Kintex Solutii Informatice. Urmatorii cinci ani si jumatate i-a petrecut in cadrul IBM, initial ca software brand manager pe pietele din Romania si Republica Moldova, apoi ca software sales leader pe Europa Centrala si de Est.

Enterprise Business Division a fost inaugurata pe piata locala in urma cu 2 ani si ofera solutii personalizate de afisaj digital, solutii mobile si de securitate, de imprimare si de stocare de date pentru industrii precum retail, educatie, sanatate, finante, transporturi sau logistica.

Samsung este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata echipamentelor mobile si solutiilor digitale la nivel local, pe o piata pe care concureaza atat cu producatori locali, dar si cu gigantii globali din domeniu, asa cum este cazul Apple, Sony sau LG.