Alexandru Munteanu (41 de ani) , fostul manager senior de vanzari si operatiuni in cadrul Cosmote si Germanos Telecom Romania, este noul sef al diviziei de telecomunicatii al Samsung Electronics Romania, cel mai mare jucator pe piata locala de telefoane mobile. Pe de alta parte, Sorin Manea (42 de ani), cel care a ocupat in ultimii cinci ani aceasta functie, preia conducerea diviziei de business.

„In cei cinci ani in care am coordonat divizia de telecom a Samsung Electronics Romania, piata locala de smartphone-uri a avut o dinamica impresionanta, la fel si businessul Samsung. Am acceptat o noua provocare in cadrul companiei, de a ma alatura si dezvolta o noua linie de business extrem de importanta in strategia Samsung: enterprise business team - o divizie noua, cu perspective importante de crestere”, a declarat Sorin Manea (foto 2).

Alexandru Munteanu (foto 1) s-a alaturat Samsung la inceputul acestei luni, in calitate de manager al diviziei de telecomunicatii. El are o experienta de peste 15 ani in domeniul vanzarilor si de peste 10 ani in management de vanzari.

„Sunt convins ca vom continua, impreuna, sa asiguram competivitatea si cresterea acestui business”, a declarat Alexandru Munteanu.

In ultimii sase ani, Munteanu a fost manager senior de vanzari si operatiuni in cadrul Cosmote si Germanos Telecom Romania, fiind responsabil de dezvoltarea si implementarea strategiilor comerciale pentru produsele si serviciile din domeniul telecom.

In perioada decembrie 2007 – mai 2009, managerul a fost director comercial in cadrul Germanos Telecom Romania, ocupandu-se de strategia locala a produselor si serviciilor de telecomunicatii, iar anterior acestei responsabilitati a ocupat functia de director de vanzari in cadrul GPS&More H.C SRL.

In perioada 2003-2007, el a avut functii de conducere in departamentele de vanzari ale unor companii precum K Tech Electronics SRL (Regional Manager si GSM Division Manager) sau Goldstern International (Area Sales Manager).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri