Selfie-urile continua sa fie un fenomen mondial asa ca nu trebuie sa te simti vinovat daca, uneori, vrei sa surprinzi momentele haioase cu colegii sau noul tau spatiu de lucru, insa e bine sa tii cont de anumite aspecte.

1. Misca-te repede – in ziua de astazi, companiile pun mare pret pe productivitatea angajatilor, asa ca niciunui sef nu ii va placea sa vada ca pierzi un sfert de ora cu un selfie. Totusi, daca ai un smartphone care integreaza tehnologii performante, precum noul Huawei nova, procesul de surprindere a selfie-urilor devine dintr-odata mult mai scurt si mai usor. De exemplu, telefonul integreaza un senzor de amprenta de ultima generatie, care iti permite sa faci selfie-uri utilizand o singura mana. Astfel, degetul, a carui amprenta este setata pentru deblocarea telefonului, poate fi folosit si pentru declansarea camerei foto, imediat dupa ce aplicatia de camera este deschisa.
2. Fii discret – incearca sa nu deranjezi activitatea colegilor tai si nici sa atragi atentia prin machiaj sau tinuta. Chiar daca vrei sa distribui imaginea in retelele sociale, aminteste-ti totusi ca esti la birou si ca esti, intr-un fel sau altul, imaginea companiei pentru care lucrezi. Daca totusi vrei sa aduci niste imbunatatiri fotografiei surprinse, Huawei nova iti vine in ajutor: cele doua aplicatii pre-instalate, Make-up Mode 2.0 si Beauty Mode 3.0, aplica efecte si filtre cosmetice, pentru o luminozitate mai mare a tenului sau cearcane estompate, iar lista poate continua.

3. Fii atent la detalii – de multe ori, ecranul laptopului poate afisa un email confidential sau pe biroul tau pot exista niste produse care urmeaza sa fie lansate. Studiaza cu atentie toate aceste detalii inainte de a posta selfie-ul in retelele sociale, pentru ca informatiile de birou sa ramana doar aici. Si asta mai ales daca tocmai ti-ai luat noul Huawei nova: cu o camera frontala de 8MP, smartphone-ul surprinde fotografii cu detalii redate fidel, asa ca totul se va vedea mai bine decât iti inchipui.
Performantele camerei frontale a smartphone-ului Huawei nova sunt completate de cele ale camerei principale, de 12 MP, care surprinde imagini expresive si, in plus, suporta autofocus-ul rapid, pentru acuratete maxima.
Huawei nova integreaza un puternic procesor Snapdragon 625, o baterie de 3020 mAh, si vine la pachet cu o pereche de casti DTS: XTMoptimized audio, pentru o redare 3D cat mai autentica a sunetului, la fel ca si cea a sistemelor home-theater.
Huawei nova este disponibil in oferta magazinelor online, la un pret de aproximativ 1700 RON.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri