Huawei anunta lansarea pe piata locala a noului HUAWEI P Smart Z, un smartphone fara notch, cu o camera frontala retractabila in corpul telefonului, cu ecran Full HD, la un pret extrem de atractiv. Noul HUAWEI P Smart Z este disponibil din luna iulie, la pretul recomandat de 1.399 lei, la partenerii autorizati Huawei, dar si in Huawei Experience Shop - Afi Bucuresti sau Huawei Service Center.

HUAWEI P Smart Z se remarca drept un dispozitiv destinat in special studentilor si tinerilor angajati, utilizatori dornici sa profite de un smartphone performant la un pret extrem de atractiv. Echipat cu chipsetul Kirin 710F, care confera o functionare a telefonului la performante ridicate cu un consum redus de energie, fiind in acelasi timp dotat cu un inteligent sistem de operare - EMUI 9, HUAWEI P Smart Z vine cu o serie de functii remarcabile: fotografiere asistata de inteligenta artificiala, durata mare de viata a bateriei, grafica de inalta definitie si o estetica remarcabila. Combinatia unica intre tehnologia avansata, designul revolutionar si pretul accesibil sunt indicii ale felului in care vor arata smartphone-urile viitorului.

Ecran fara notch FullView de 6,59 inch

HUAWEI P Smart Z vine cu un ecran fara notch sau margini inestetice, oferind un efect autentic de ecran complet. Datorita mutarii camerei secundare si a senzorului de lumina ambientala, HUAWEI P Smart Z obtine un indraznet raport de aspect de 19,5:9, creand efectul oferit de un ecran de 6,59 inch, raportul ecran-corp fiind de 91% (AA/TP, date de la laboratorul Huawei).

Cu un afisaj Full HD 2340 x 1080 si o densitate bogata a pixelilor, de 391 PPI, ecranul HUAWEI P Smart Z se comporta precum o lupa, facand vizibil un detaliu oricat de mic.

HUAWEI P Smart Z are integrat modul Eye Comfort care filtreaza lumina albastra daunatoare ochilor, pentru a preveni suprasolicitarea si obosirea acestora. Functia a trecut cu brio numeroase teste riguroase pentru siguranta si a primit certificare din partea TÜV Rheinland.

Camera foto retractabila cu rezolutie de 16 MP

Raportul mai mare dintre ecran si corpul telefonului HUAWEI P Smart Z se datoreaza inovatoarei camere secundare cu rezolutie de 16 MP. Ascunsa in corpul telefonului, in timpul utilizarii normale a smartphone-ului, camera este activata si se ridica automat deasupra ecranului doar in momentul in care este apasata functia de selfie. Acest design futurist, inspirat de periscopul fixat pe submarine, rezolva problema amplasarii camerei secundare pentru a extinde la maximum ecranul smartphone-ului.

Obiectivul este actionat de un motor si de un dispozitiv de ridicare dezvoltate de la zero. Este nevoie de doar o secunda pentru ridicarea sau coborarea camerei, ceea ce o transforma intr-un instrument extrem de util, nefiind doar o curiozitate tehnologica.

Huawei a implementat teste de fiabilitate stricte si amanuntite, pentru a se asigura ca obiectivul va glisa usor si dupa multi ani de folosire. Testele confirma ca acesta poate sa reziste la solicitarile rezultate in urma a 100.000 de folosiri repetate, fara a fi deteriorat, si ca partea din fata poate sa suporte forta directa a unui obiect de 12 kg. In plus, telefonul este prevazut cu o functie inteligenta de protectie la scaparea pe jos care detecteaza automat momentul cand telefonul este in cadere libera si retrage obiectivul, diminuand astfel efectele caderii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri