HUAWEI Mate 50 Pro este cel mai nou flaghip al companiei, un smartphone care aduce o serie de specificații în premieră pe piață, integrând tehnologii de ultimă generație într-un design excepțional.

Începem cu exteriorul smartphone-ului HUAWEI Mate 50 Pro ce se evidențiază, pe lângă simetria axială emblematică a designului seriei Mate, prin designul elegant al inserțiilor în relief Clous de Paris, o premieră care arată atenția deosebită la detalii pe care o are producătorul.

Flagship-ul HUAWEI Mate 50 Provine cu două tipuri diferite de carcasă pentru spate, o variantă din sticlă și una din piele vegană. Varianta din sticlă este disponibilă în două culori, argintiu și negru, conferindu-i telefonului un finisaj elegant.

În ceea ce privește varianta din piele vegană, aceasta este de culoare portocalie, inspirată de razele strălucitoare ale soarelui și este echipată cu un ecran de sticlă „Kunlun Glass”. Acesta este alcătuit din miliarde de cristale la nivel nanometric, rezultat al injectărilor de compuși ionici care îl fac mai durabil și mai rezistent la cădere, conform certificării de cinci stele din partea SGS Elveția.

Versiunea Mate 50 Pro Orange din piele vegană este primul smartphone care obține această certificare, Huawei marcând o altă reușită în materie de durabilitate. Noul smartphone Huawei dispune și de certificare IP68 pentru rezistența la apă la o adâncime de până la 6 metri, suportând cu ușurință mediile umede și praful.

Premieră și în ceea ce privește camera foto a noului HUAWEI Mate 50 Pro

Datorită camerelor foto de top pe care le are, HUAWEI Mate 50 Pro își găsește ușor loc până și pe lista de opțiuni a celor mai mari împătimiți în ale fotografiei. Camera Ultra Aperture de 50 MP are o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, o premieră pentru industrie, care integrează inovații importante în sistemul optic, structura mecanică, tehnologia și procesarea imaginii.

În modul Auto, posesorii HUAWEI Mate 50 Pro au parte de o diafragmă inteligentă ce se ajustează pentru a-și potrivi dimensiunea cu peisajul, dar și cu scenariul de fotografiere identificate în modul Auto.

Camera Ultra Aperture vine echipată cu o diafragmă mare f/1.4 care, alături de motorul de imagine XD Fusion Pro și un aport ridicat de lumină, stabilește perfect luminozitatea imaginii, detaliile de lumini și umbre, precum și temperatura corectă de culoare.

Dacă ești dornic să imortalizezi un moment după lăsarea serii, modul de Noapte surprinde imagini cu zone luminoase și întunecate distincte, chiar și în medii slab iluminate. Dacă vrei să evidențiezi cât mai bine subiectul imaginii, modul Portret îți vine în ajutor cu estomparea naturală a fundalului.

Comutarea la modul Profesional permite reglarea manuală a profunzimii de câmp și a gradului de blur. Hardware-ul și algoritmii avansați integrați îmbunătățesc realizarea imaginilor statice.

Camera periscop cu teleobiectiv acceptă o gamă de Zoom de până la 200X, aducând scenele îndepărtate chiar în fața utilizatorului. Camera macro cu unghi larg mărește detaliile minuscule, evidențiind obiecte la dimensiuni foarte mici, precum firele de iarbă și picături de rouă cu o claritate remarcabilă. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă înregistrare video macro, dar și macro picture-in-picture (PiP), pentru a reda cu precizie scenele în mișcare.

Tehnologie de ultimă generație pentru performanță de top

Flagship-ul vine cu o tehnologie de ultimă generație, datorită căreia performanța dispozitivului crește substanțial. Grație funcției SuperHold, memoria este alocată inteligent pentru multi-tasking fără întreruperi. De partea cealaltă, funcția SuperRender reduce consumul de energie prin predicția inter-cadru la nivel de pixeli, menținând jocul stabil la un nivel ridicat de cadre și prevenind supraîncălzirea.

Întră în scenă și SuperStorage care elimină fișierele duplicat în mod imperceptibil și comprimă aplicațiile utilizate mai rar. Se păstrează, astfel, până la 20 GB (pe varianta cu 256 GB ROM), lăsând mai mult spațiu pentru fotografiile și videoclipurile utilizatorilor.

Modul inovator de economisire a energiei permite SuperEnergy Boosting, atunci când nivelul bateriei scade la 1%, oferind 3 ore de standby sau 12 minute de apel.

Premierele nu se opresc aici, HUAWEI Mate 50 Pro fiind primul dispozitiv care rulează pe sistemul de operare EMUI 13, fluidizând interacțiunile zilnice prin navigarea simplă cu o singură atingere. Funcția SuperHub le permite utilizatorilor să stocheze temporar imagini, documente și text, pe care le pot transfera ulterior între aplicații și dispozitive.

Nici în ceea ce privește protecția datelor, HUAWEI Mate 50 Pro nu se lasă mai prejos, funcțiile complete de confidențialitate și securitate asigurând protecție ridicată.

Centrul de confidențialitate înregistrează comportamentul aplicațiilor care accesează informații sensibile în timp real. Centrul de securitate oferă o analiză generală a securității telefoanelor din seria HUAWEI Mate 50, prin monitorizarea activității din App Lock, Password Vault, File Safe, Find Device și multe altele.

Astfel, Centrul de securitate detectează orice activități anormale și oferă recomandări adecvate pentru protecția dispozitivului. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă și Protecția confidențialității imaginilor, ștergând automat informațiile sensibile, cum ar fi locația și ora, atunci când este partajată o imagine.

Ecosistemul AppGallery cu sute de milioane de utilizatori activi lunar și Gspace, portalul către serviciile Google

Ecosistemul inteligent și inovator AppGallery a avut parte de o evoluție incredibilă, grație faptului că a permis dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. Aplicația HMS Core permite integrarea aplicațiilor pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență fluidă, făcând parte din strategia mai complexă a Huawei „1+8+N”.

Peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Alianței dezvoltatorilor Huawei, ceea ce a dus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global. Iar numărul de aplicații HMS a crescut pe parcursul anului 2021 cu un procent impresionant de 147%.

Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale sub forma a 18 categorii, precum navigație și transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global, dintre care 43 de milioane în Europa.

AppGallery oferă unele dintre cele mai populare aplicații din România, incluzând aplicațiile financiare, precum BT Pay, George România, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank, Garanti, Pago, NeoBT, dar și aplicații pentru operatorii de telefonie mobilă, precum My Vodafone România, My Orange România, DIGI.ro sau MyAccount Telekom. Utilizatorii pot accesa și aplicații ale supermarketurilor și magazinelor populare, cum ar fi Carrefour, Lidl, Kaufland, Profi, Altex, About You sau elefant.ro. Alte aplicații foarte căutate sunt MyEdenred România, Bolt sau E.ON Myline, iar Tazz, serviciul de livrare de alimente, se numără printre aplicațiile recent adăugate pe AppGallery.

Pentru cei care caută o modalitate de a descărca serviciile Google, atunci pot accesa Gspace, un magazin de aplicații disponibil pe AppGallery care oferă acces ușor la cele mai populare aplicații Google, dar și la altele, precum Uber sau Spotify. După doar câteva click-uri, utilizatorii se pot bucura de aplicațiile lor preferate, acestea fiind ușor de descărcat pe ecranul de pornire prin intermediul Gspace.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri