HUAWEI a anuntat perioada de precomanda, in editie limitata, a HUAWEI Mate 30 Pro, care va avea loc in intervalul 15-29 ianuarie. Astfel, 100 de varfuri de gama vor fi disponibile pentru Romania, prima data de ridicare fiind 1 februarie. La achizitionarea acestora, clientii vor primi si o pereche de Huawei Freebuds 3 cadou.

Modelul care va face parte din campanie este HUAWEI Mate 30 Pro 4G Dual SIM, 8GB+256GB, in culoarea Space Silver. Produsul va beneficia de o garantie de 6 luni pentru ecran spart.

Comenzile vor putea fi ridicate doar din Bucuresti, din magazinele Huawei Experience Store din Baneasa Shopping City, Huawei Brand Shop AFI Cotroceni, Huawei Customer Service Center Bucuresti precum si o serie de magazine partenere din Baneasa Shopping City, Promenada Mall, Mega Mall si altele. Toate detaliile sunt disponibile pe pagina de precomanda si pot fi gasite aici: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/mate-30-pro-precomanda/.

HUAWEI Mate 30 Pro este echipat cu un sistem LEICA Quad Camera, printre care o camera foto supersensibila de 40 MP, o camera cinematica de 40 MP, o camera cu teleobiectiv de 8 MP si o camera 3D cu senzor de profunzime. Camera supersensibila este echipata cu un senzor foto de tip RYYB oferind o sensibilitate la lumina exceptionala pentru fotografii realizate in lumina foarte slaba. Camera cinematica este dotata cu un senzor mare de 1/1,54 inci si suporta captarea videoclipurilor 4K 60 FPS time-lapse ultra-wide, precum si inregistrarea la 7680fps pentru videoclipuri ultra-slow motion.

Mai multe detalii despre produs se gasesc aici: https://consumer.huawei.com/ro/phones/mate30-pro/.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri