În cadrul conferinței Huawei Developers Conference, Huawei a anunțat o serie de produse care s-au alăturat ecosistemului începând cu toamna aceasta: HUAWEI FreeBuds Pro și HUAWEI FreeLace Pro, noi variante pro ale produselor audio extrem de apreciate, dispunând de anulare activă a zgomotului (ANC) îmbunătățită, noi modele și funcții centrate pe utilizator; HUAWEI WATCH GT 2 Pro și HUAWEI WATCH FIT, cele mai recente dispozitive din gama de dispozitive purtabile Huawei ce aduc noi funcții de urmărire a datelor de fitness și moduri de antrenament, alături de HUAWEI MateBook X și HUAWEI MateBook 14, două notebook-uri ușoare, ce revoluționează productivitatea mobilă.

Mai mult decât atât, la finalul lunii septembrie, a fost lansat pe piața din România și noul smartphone HUAWEI P smart 2021, un telefon ce asigură calitatea unui vârf de gamă la un preț accesibil. P smart 2021 garantează o durată de viață excelentă a bateriei, dispune de o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum se cuvine.

Ce este Huawei Share?

Se întâmplă de multe ori să avem nevoie de documente, fotografii sau alte fișiere pe care le-am salvat pe telefon pentru a le putea utiliza pe laptop sau invers. De cele mai multe ori, recurgem la metodele de bază: trimiterea prin Bluetooth/email a acestora sau transferul printr-un cablu de date.

Când vine vorba de dispozitivele Huawei, poți folosi Huawei Share pentru a transfera rapid fotografii, videoclipuri și alte fișiere, între dispozitive Huawei. Huawei Share detectează dispozitivele Huawei din apropiere prin Bluetooth, apoi utilizează Wi-Fi Direct pentru a transfera rapid fișierele fără a consuma date mobile.

Cum comunică smartwatch-ul tău cu căștile Huawei

Niciodată nu a fost mai simplu să asculți muzică fără a avea telefonul mereu cu tine. Îți poți conecta noile căşti FreeBuds Pro la smartwatch via Bluetooth şi, astfel, poți ieși la alergat sau la plimbare fără telefon. De asemenea, dacă cumva ai telefonul la tine, poţi prelua şi apeluri telefonice cu căștile, totul devenind un proces mult mai simplu și lejer.

Aplicații noi în magazinul HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery conține peste 1000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Printre cele mai recente aplicații care s-au alăturat portofolilului se regăsesc TomTom Go Navigation și Moovit, două aplicații de transport și mobilitate, perfecte atât pentru zonele urbane, cât și în afara acestora.

De asemenea, HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri