Huawei Consumer Business Group anunță lansarea celui mai nou membru al familiei de laptopuri MateBook, HUAWEI MateBook 14s cu ecran de 14.2 inci. Cei interesați pot comanda HUAWEI MateBook 14s, la prețul recomandat de vânzare de 6.499 lei și primesc la pachet o boxă HUAWEI Sound, un rucsac și un mouse bluetooth Huawei, alături de garanție extinsă la 3 ani pentru produs. Oferta este disponibilă până pe 1 decembrie pe www.huaweistore.ro și în rețelele partenere de retail în perioada 22 noiembrie – 6 decembrie.

HUAWEI MateBook 14s are un corp subțire, cu margini ascuțite și este echipat cu un ecran tactil FullView 2.5K cu raport de aspect de 3:2. Calitatea audio este îmbunătățită datorită tehnologiei HUAWEI SOUND® și celor patru difuzoare cu tweetere și woofere.

Laptopul este alimentat de noul procesor Intel® Core™ de generația a 11 a de tip „high-performance” și de grafică integrată Intel® Iris® Xᵉ. Modul pentru performanță crescută poate fi activat prin apăsarea comenzii rapide Fn+P, care crește TDP-ul procesorului la 45 W. Laptopul are o memorie de până la 1 TB a SSD-ului PCle NVMe. Sistemul de ventilatoare HUAWEI Shark fin a fost îmbunătățit pentru o răcire mai eficientă și mai silențioasă.

HUAWEI MateBook 14s oferă, datorită bateriei de 60Wh de mare capacitate, o autonomie de până la aproximativ 11 ore pentru activități de birou și 13 ore pentru redare video. Cuplat cu un adaptor de alimentare de buzunar de 90 W, laptopul poate funcționa până la 3 ore de lucru cu o încărcare de 15 minute. Adaptorul de alimentare acceptă și HUAWEI SuperCharge pentru o gamă selectată de smartphone-uri și tablete Huawei.

Laptopul include patru difuzoare formate din două tweetere și două woofere. Difuzoarele suportă algoritmii Huawei de reproducere a câmpului sonor pentru a reda un sunet de calitate superioară. Cele patru microfoane de pe margini captează sunetul de la o distanță de până la 5 metri. În plus, tehnologia AI de anulare a zgomotului aduce claritate fiecărui sunet. HUAWEI MateBook 14s oferă și prima tehnologie de îmbunătățire a vocii din industrie, ce elimină zgomotul ambiental în timp ce captează vocea utilizatorului, astfel încât aceasta să poată fi auzită clar și tare în timpul apelurilor sau întâlnirilor.

Printre funcțiile inovatoare se numără și butonul de pornire cu amprentă digitală, recunoașterea facială și conectarea la rețeaua fără fir in standard Wi-Fi 6, care ușurează viața utilizatorilor.

Laptopul cântărește aproximativ 1,43 kg, iar pe lângă varianta de culoare Space Gray, HUAWEI MateBook 14s vine și într-o nouă variantă de culoare Spruce Green.

HUAWEI MateBook 14s dispune de ecranul FullView al gamei MateBook, cu patru rame înguste și cameră frontală. Laptopul are un raport ecran-corp de 90% și de un raport de aspect 3:2 pentru productivitate, care îi permite ecranului să arate mai mult conținut pe verticală. Cu suport pentru o gamă largă de culori 100% sRGB, ecranul poate reda 1,07 miliarde de culori.

Ecranul HUAWEI MateBook 14s suportă o rată de refresh de până la 90Hz, iar prin apăsarea simultană a tastelor Fn și R, poate trece de la 90Hz, pentru imagini mai fluide, la 60Hz pentru economisirea energiei. Noul laptop le oferă utilizatorilor protecție oculară dublă cu certificările TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră (soluție hardware) și FlickerFree, diminuând oboseala ochilor și protejându-i. Laptopul vine și cu un senzor de lumină care percepe modificarea luminii ambientale și reglează inteligent luminozitatea ecranului în funcție de aceasta.

Cu o simplă atingere, utilizatorii pot conecta laptopul cu un smartphone și pot proiecta interfața mobilă pe ecranul laptopului, folosind două dispozitive simultan pe un singur ecran. În plus, pot conecta HUAWEI MateBook 14s la o tabletă și o pot utiliza ca pânză digitală. HUAWEI MateBook 14s se poate conecta și la căștile din apropierea sa, pentru un sunet captivant.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri