Laptopul HUAWEI MateBook 14s și monitorul HUAWEI MateView GT 34” fac parte din noua gamă de produse lansată de către Huawei pe piața din România. Dispozitivele le permit utilizatorilor să aibă parte de tehnologii de ultimă generație care le simplifică atât viața personală, cât și cea profesională.

Huawei Consumer BG a dat startul campaniei de Crăciun cu oferte speciale destinate tuturor utilizatorilor. Produse din toate categoriile beneficiază de reduceri până pe 29 decembrie, iar utilizatorii vor primi vouchere și vor participa la tombole cu premii surpriză. Ofertele vor fi disponibile în magazinul online www.huaweistore.ro pe parcursul celor 20 de zile dedicate campaniei, tocmai la timp pentru pregătirea cadourilor de sărbători.

Oferta specială de Crăciun conține reduceri importante de până la 20%, precum și cadouri promoționale oferite la achiziția lor - 20% din valoarea de listă și cadouri formate din obiecte promoționale.

Pe lângă aceste oferte speciale, clienții magazinului online Huawei primesc un voucher de 60 de lei, dacă se abonează la newsletter-ul www.huaweistore.ro. Voucher-ul poate fi folosit la achiziționarea de produse din magazinul online Huawei, în valoare de cel puțin 200 lei până la sfârșitul anului. De asemenea, aceștia pot participa și la tragerile la sorți din 17 și 22 decembrie unde pot câștiga una dintre cele șase Band 6, sau șase ceasuri WatchFit, sau șase perechi de căști FreeBuds 4i.

Două dintre produsele de top ale companiei, pe care le vei regăsi pe www.huaweistore.ro sunt laptopul HUAWEI MateBook 14s și monitorul MateView GT 34”. Îți vom prezenta mai jos specificațiile a ceea ce poate fi numit un ”combo” perfect atât pentru viața personală, cât și cea profesională.

Indiferent de mediul în care alegi să folosești cel mai nou laptop lansat de Huawei, MateBook 14s vine echipat cu caracteristici ce se concentrează pe inovație, performanță și un design încântător. Acesta face echipă bună cu cel mai nou monitor lansat de Huawei pe piața din România, MateView GT 34”, un combo gândit pentru a te bucura la maxim de beneficiile tehnologiilor de ultimă generație, fie că ești la birou și ai nevoie de un plus de productivitate sau acasă și vrei să duci pasiunea ta pentru gaming la următorul nivel.

În calitate de ambasador al brand-ului Huawei, dar mai ales din poziția de gamer pasionat, Dani Oțil utilizează monitorul MateView GT 34” pe care dă play de fiecare data când are nevoie de o pauză de la cotidian și se poate bucura de o sesiune de gaming și de cea mai tare experiență audio și video. De partea cealaltă, Lidia Buble, ambasador și fan al produselor Huawei, utilizează laptopul HUAWEI MateBook 14s în activitatea de zi cu zi, pentru organizarea agendei încărcate, fie pentru editarea conținutului pentru paginile sale de Social Media sau entertainment și relaxare.

HUAWEI MateBook 14s, design ultra-subțire și performanță de top

MateBook 14s este cel mai nou membru al familiei de laptopuri MateBook, adus de către Huawei Consumer Business Group pe piața din România. Laptopul reprezintă numeroase specificații impresionante, îmbrăcate într-un design atrăgător.

Este compact și ușor, având o grosime de numai 16,7 mm și o greutate de 1,43 de kg. Finisajele sunt de bun gust, iar materialele folosite pentru realizarea acestuia sunt premium. Printre funcțiile inovatoare pe care le veți regăsi la HUAWEI MateBook 14s se numără butonul de pornire cu amprentă digitală, recunoașterea facială și conectarea la rețeaua fără fir în standard Wi-Fi 6, menită să ușureze viața utilizatorilor.

Display și sunet

Display-ul este de 14,2 inch cu margini subțiri, format 3:2, funcție touchscreen și rezoluție 2,5K, specificații care atestă faptul că a fost gândit pentru o experiență vizuală captivantă și productivitate sporită.

Ecranul are o rată de refresh de până la 90Hz, ceea ce îi permite o redare fluidă a conținutului, iar prin apăsarea simultană a tastelor Fn și R, poți trece de la 90Hz, pentru imagini mai fluide, la 60Hz pentru economisirea energiei. Ecranul oferă de asemenea protecție oculară dublă cu certificările TUV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră și FlickerFree, diminuând oboseala ochilor și protejându-i. În plus, MateBook 14s este atent și la modificarea luminii ambientale, având un senzor care reglează inteligent luminozitatea ecranului în funcție de aceasta.

Calitatea audio a laptopului HUAWEI MateBook 14s este îmbunătățită datorită tehnologiei HUAWEI SOUND și a celor patru difuzoare cu tweetere și woofere.

Performanță de top și autonomie impresionantă

HUAWEI MateBook 14s poate fi considerat drept un dispozitiv remarcabil atunci când vine vorba de sporirea productivității, dar și de simplificarea vieții personale, grație și performanței pe care componentele de sub carcasă o aduc. Laptopul este alimentat de noul procesor Intel Core i5 11300-H de tip ”high-performance” și grafică integrată Intel Iris Xe. Modul de performanță crescută poate fi activat prin apăsarea comenzii rapide Fn+P.

Memoria RAM de 16GB și cea de stocare de până la 1 TB, de tip NVME SSD, a laptopului le permite utilizatorilor să dea frâu liber creativității atunci când aleg să-l folosească pentru activități de creație sau să aibă un boost de productivitate, realizând cu ușurință mai multe task-uri.

Pe lângă performanțele de top, HUAWEI MateBook 14s vine și cu o autonomie impresionantă datorită bateriei de 60Wh de mare capacitate, de până la aproximativ 11 ore pentru activități de birou și 13 ore pentru redare video. Cuplat cu un adaptor de alimentare de buzunare de 90W, laptopul poate funcționa până la 3 ore de lucru cu o încărcare de 15 minute. Adaptorul de alimentare acceptă și Huawei SuperCharge pentru o gamă selectată de smartphone-uri și tablete Huawei.

Productivitate și design cu monitorul MateView GT 34”

Plusul de productivitate adus de către monitorul MateView GT 34”, indiferent de mediul în care e folosit, este asigurat de ecranul său de 34 inch, aspect 21:9, curbură 1500R și o rată de refresh de 165HZ, oferind utilizatorilor un spațiu generos pentru deschiderea mai multor tab-uri și o performanță de top. De asemenea, acesta permite căutarea de informații în stânga ecranului, în timp ce lucrează la un raport.

În plus, pentru design vizual, cum ar fi post-editarea, utilizatorii pot deschide mai multe ferestre la rând pentru redimensionarea elementelor și reglarea culorilor. Nu numai că salvează utilizatorii de probleme de comutare între ferestre, dar poate afișa imagini mari pentru editare, ceea ce face procesul mult mai eficient.

În timpul unei zile de muncă, utilizatorii pot ajunge la ore întregi petrecute în fața ecranului, iar afișajele tradiționale cu o rată scăzută de refresh, tind să provoace oboseală oculară pentru aceștia. Seria HUAWEI MateView GT suportă tehnologia AMD FreeSyncTM Premium care îi permite să adapteze automat rata de refresh a afișajului la variabila FPS, până la 165Hz. Acest lucru permite o experiență de vizualizare mai confortabilă și poate evita creșterea nivelului de oboseală a ochilor utilizatorilor.

De asemenea, monitoarele HUAWEI MateView GT utilizează o soluție de afișare care a devenit lider la nivel mondial, iar după numeroase runde de calibrări, ecranul poate reduce eficient lumina albastră dăunătoare și deține certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light. În plus, monitoarele susțin tehnologia DC Dimming, astfel încât nu există lumină intermitentă și ameliorează semnificativ oboseala ochilor.

Modelul HUAWEI MateView GT 34” oferă și opțiunea unui SoundBar inovator care combină meticulos difuzorul și suportul de sprijin al ecranului și include două difuzoare cu sunet stereo 2.0, astfel utilizatorii pot beneficia de funcția de sunet surround. Panoul tactil RGB care se regăsește pe SoundBar oferă nu numai un efect de iluminare personalizabil, dar permite utilizatorilor să regleze cu ușurință și volumul, cu ajutorul unui singur deget, combinând perfect estetica cu utilitatea, creând o experiență plăcută pentru aceștia.

Vezi AICI mai multe detalii despre promoțiile speciale de Crăciun! #UNBOXYOURCHRISTMAS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri