Cu o experienta de peste 15 ani in marketing si comunicare, Antonela Ciucasu s-a alaturat echipei Flanco Retail incepand de luna aceasta, pe pozitia de director de marketing. Anterior, ea a ocupat, timp de peste 4 ani, functia de Head of Marketing & PR Manager pentru Sun Plaza Shopping Center, in cadrul CBRE Romania.

”Antonela are o experienta vasta in domeniu, creand si implementand strategii de marketing si comunicare pentru companii de dimensiuni mari si medii din sectoare diverse, de la bancar si auto, la telecom si retail”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco. ”Sunt convins ca expertiza ei foarte diversa si foarte relevanta pentru noi, de la strategie si planificare, la PR, cercetare, branding si online se va dovedi extrem de valoroasa pentru Flanco si ne bucuram foarte mult sa o avem in echipa.”

Inainte de a se ocupa de platforma de marketing, evenimente, comunicare si PR a Sun Plaza Shopping Center, Antonela Ciucasu a lucrat in sectorul bancar, pentru Royal Bank of Scotland, pe pozitia de Credit Cards Marketing Manager, creand si implementand strategia de marketing pentru cardurile de credit ale bancii.

Antonela a acumulat cea mai vasta experienta in industria telecom, lucrand pentru UPC Romania, ca Senior Marketing Manager si pentru Orange Romania, ca Head of Retail Communication si contribuind la lansarea ambelor branduri pe piata romaneasca.

Nici sectorul auto nu lipseste din CV-ul noului director de marketing Flanco, care a lucrat anterior pentru Michelin Romania, pe pozitia regionala de Communication Manager pentru Romania si zona Balcanilor si pentru Romcar, pe pozitia de Marketing Manager.

"Am avut sansa sa lucrez pentru branduri internationale, de renume, din domenii variate dar, mai ales, sa fac echipa cu oameni de la care am avut permanent de invatat”, spune Antonela Ciucasu. ”La Flanco, pot pune in practica tot ce am acumulat pana acum, intr-un mediu antreprenorial, flexibil si intr-un context de piata extrem de dinamic si de exigent.”

Antonela Ciucasu a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, precum si numeroase cursuri de marketing, comunicare, vanzari, training si planificare strategica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri