Cu un ecran QHD de 5,1 inch, Huawei P10 este al doilea flagship consecutiv al producatorului chinez care foloseste un sistem foto dual, in care o camera de 20 MP cu senzor monocrom conlucreaza cu una de 12 MP color, pentru a combina intr-una singura fotografiile realizate, potrivit News.ro.

Huawei P10 are un procesor Kirin 960, 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare, ce poate fi completat cu un card de memorie microSD. De asemenea, P10 dispune de o baterie de 3.200 mAh, mai mare, de exemplu, decat cea de 3.000 mAh oferita de Galaxy S8.

“Romanii se numara printre consumatorii europeni cu cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tehnologia, iar asta nu poate decat sa ne bucure. Huawei P10 nu numai ca le indeplineste asteptarile, ci si le depaseste, datorita beneficiilor pe care le ofera, si suntem increzatori ca clientii il vor alege intr-un numar din ce in ce mai mare. Tocmai de aceea, era natural ca asteptarile noastre sa fie mai mari: ne propunem sa vindem P10 intr-o cantitate dubla, in comparatie cu P9”, a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei Romania Consumer B.G.

Huawei P10 va fi disponibil, in prima etapa, in doua variante de culoare: Graphite Black si Mystic Silver, la un pret recomandat de 2.599 de lei.

Sursa foto: Dreamstime.com