Producatorul de bratari de fitness Fitbit, care a intrat recent pe piata din Romania prin achizitionarea Vector Watch, companie fondata de romanul Andrei Pitis, va angaja cateva zeci de oameni pe piata locala. Ce pozitii vor sa acopere si ce beneficii vor avea acestia?

Printre posturile pe care gigantul american le cauta se numara iOS si Android Software Engineer, Embedded Software Engineer, Cloud Software Engineer, sau Security Engineer. Totodata, compania cauta si un Workplace co-ordinator si un Site Reliability Engineer.

Echipa din Romania nu va fi, deci, una de suport ci una de dezvoltare, americanii profitand de expertiza oamenilor de IT din tara.

Printre beneficiile angajatilor Fitbit se numara reduceri la produsele companiei, pachete medicale, orar flexibil, alegerea computerului de munca (Mac sau PC), “Happy Hours”, acces la FitStar – acces online la traineri care te pot ajuta sa te menti in forma, dar si dress code casual.

Produsele Fitbit se vand in peste 45.000 de magazine din lume, in 55 de tari. Fitbit a platit 15 milioane de dolari pentru jucatorul local Vector Watch, achizitionand, in proces, si echipa de cateva zeci de oameni a Vector.

Gigantul GoPro cauta, de asemenea, 100 de ingineri pentru dezvoltare, tot in Bucuresti.

Citeste si:
Candidatii ar renunta la o parte din salariu pentru program flexibil
PwC: Candidatii la un loc de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tot ce trebuie sa stii daca iti cauti un loc de munca in luna ianuarie