Ionut Voinea preia conducerea operatiunilor tehnice ale UPC pentru Europa Centrala si de Est

Incepand cu luna august 2017, Ionut Voinea, Technology Director UPC Romania, a fost numit VP Integration & Operations pentru Regiunea Europa Centrala si de Est a Liberty Global. In noul sau rol, Ionut Voinea va conduce toate operatiunile tehnice ale Liberty Global din regiunea Europa Centrala si de Est (CEE) care include Polonia, Ungaria, Romania, Cehia si Slovacia, precum si operatorii DTH din aceste cinci tari.

Ionut Voinea are experienta de peste 10 ani, el cladindu-si intreaga cariera in cadrul companiei UPC. Ionut si-a inceput cariera in 2006 in cadrul departamentului Customer Care si de atunci a parcurs un traseu ascendent, detinand mai multe pozitii de management la UPC Romania, Ungaria si CEE. A condus un numar variat de echipe si zone de business, de la Call Center Manager la Director de dezvoltare retele de acces pentru UPC Romania & Ungaria. In 2015, Ionut si-a asumat rolul de Technology Director UPC Romania, fiind responsabil de toate operatiunile de retea si clienti, dezvoltarea retelei, zona tehnologica, logistica, supply chain si functiunile de suport. La inceputul anului 2017, Ionut a preluat responsabilitati extinse in cadrul Regiunii Europa Centrala si de Est a UPC, conducand divizia de dezvoltare retele de acces din cele cinci tari CEE.

“Ionut are o pasiune extraordinara pentru ceea ce face si sunt incantat ca va conduce echipa regionala de operatiuni tehnice care contribuie semnificativ la experienta clientilor UPC in tarile CEE. Ma bucur ca avem in companie oameni tineri si talentati ca Ionut, care a dezvoltat o cariera marcata de succese in cadrul UPC – si ma refer in primul rand la proiectele de modernizare si extindere a ariei de acoperire prin constructia de retea, in ultimii ani, aria de acoperire a serviciilor digitale crescand in medie cu 10% anual in Romania, cea mai mare din CEE”, a declarat Robert Redeleanu, CEO UPC Romania & UPC Ungaria.

Ionut (33 de ani) a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si a participat de asemenea la programul de leadership INSEAD CTAM Executive Management.

Citeste si:
Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune
Vodafone România și UPC au...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri