Ofertele eMAG la electrocasnice sunt binevenite pentru cei care vor sa-si innoiasca aparatura din casa. Reducerile sunt de peste 30%, astfel cei interesati vor face economii semnificative la bugetul familiei.

Nicio zi fara reduceri la eMAG. De data asta am ales pentru tine cateva electrocasnice care sunt la oferta. Un frigider care iti pastreaza alimentele proaspete pana la 30 de zile, o masina de spalat care iti lasa rufele perfect curate si un aspirator cu un consum scazut de energie.

Reduceri eMAG: Frigider cu doua usi Beko

Frigiderul Beko dispune de tehnologia NeoFrost, care asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute si asigura un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

Frigiderul Beko se afla in oferta eMAG si se vinde cu reducere de 26%. Vezi pretul AICI!

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool, pe eMAG

Masina de spalat rufe de la Whirlpool dispune de tehnologia 6th Sense Colours, astfel ca rufele vor fi curatate perfect, iar culorile isi vor pastra stralucirea. De asemenea, tehnologia Wave Motion permite spalarea la 15 grade C, cu aceeasi eficienta ca si la 40 de grade. Masina are o capacitate de spalare pana la 9 kg si o capacitate de uscare pana la 7 kg.

Masina de spalat rufe de la Whirlpool se vinde la eMAG cu o reducere de 32%. Vezi pretul AICI!

Oferte eMAG: Aspirator fara sac Rowenta

are doua niveluri de filtrare: un filtru de spuma plasat in fata motorului si altul pozitionat chiar inainte de orificiul de evacuare a aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer. Motorul aspiratorului, de 750W, are un consum scazut de energie. In plus, are un nivel de zgomot redus, de la 86 la 79 db(A).

Aspirator de la Rowenta se afla in oferta eMAG si si vinde cu o reducere de 30%. Vezi pretul AICI!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock / Ksander

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri