Nicio zi fara reduceri la eMAG. De data asta am ales pentru tine cateva electrocasnice care sunt la oferta. Un frigider care iti pastreaza alimentele proaspete pana la 30 de zile, o masina de spalat care iti lasa rufele perfect curate si un aspirator cu un consum scazut de energie.

Reduceri eMAG: Frigider cu doua usi Beko

Frigiderul Beko dispune de tehnologia NeoFrost, care asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute si asigura un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

Frigiderul Beko se afla in oferta eMAG si se vinde cu reducere de 26%. Vezi pretul AICI!

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool, pe eMAG

Masina de spalat rufe de la Whirlpool dispune de tehnologia 6th Sense Colours, astfel ca rufele vor fi curatate perfect, iar culorile isi vor pastra stralucirea. De asemenea, tehnologia Wave Motion permite spalarea la 15 grade C, cu aceeasi eficienta ca si la 40 de grade. Masina are o capacitate de spalare pana la 9 kg si o capacitate de uscare pana la 7 kg.

Masina de spalat rufe de la Whirlpool se vinde la eMAG cu o reducere de 32%. Vezi pretul AICI!

Oferte eMAG: Aspirator fara sac Rowenta

are doua niveluri de filtrare: un filtru de spuma plasat in fata motorului si altul pozitionat chiar inainte de orificiul de evacuare a aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer. Motorul aspiratorului, de 750W, are un consum scazut de energie. In plus, are un nivel de zgomot redus, de la 86 la 79 db(A).

Citeste si:

Aspirator de la Rowenta se afla in oferta eMAG si si vinde cu o reducere de 30%. Vezi pretul AICI!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock / Ksander