Daca ai probleme cu acoperirea Wi-Fi, ar fi bine sa inveti cateva reguli pentru a sti unde instalezi un router pentru cel mai bun semnal.

Nu cred ca exista o variatie de preturi la fel de mare ca la router in prea multe alte domenii. Exista un router cu mai putin de 100 lei si cu aproape 1500 lei. In contextul in care vorbim de dispozitive al caror scop, in mare parte, este acelasi, ar fi bine sa stiti unde le instalati. Nu de alta, dar un router ieftin poate face minuni in materie de acoperire, daca aveti in vedere cat principii fizice. Desi investitia intr-un router mai scump, cu antene mai puternice, v-ar putea remedia de asemenea problema semnalului Wi-Fi in diverse zone ale casei, s-ar putea totusi sa nu fie necesara.

Citeste articolul pe Playtech.ro

Sursa foto: Playtech.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri