Orange Business Services devine primul operator din România care lansează o soluție Wi-Fi 5G la punct fix, ce oferă business-urilor acces nelimitat la viteze până la 1,2 Gbps în aria de acoperire 5G Orange.

Abonamentul Office Net 30 5G asigură companiilor internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Office Net 30 5G este o soluție Orange Business Services de conectivitate la viteze mari, chiar și acolo unde companiile nu au acces la fibră optică sau au nevoie de o soluție de back-up de internet de mare viteză. Pachetul cu 5G și router Wi-Fi 6 este potrivit mai ales în contextul mutării activității de birou acasă și este o alternativă mai flexibilă decât fibra optică. Router-ul poate fi mutat cu ușurință în altă zonă geografică, pentru a putea beneficia de internet la viteze 5G și a desfășura activitatea acolo și unde este nevoie, în funcție de planurile utilizatorului și de acoperirea rețelei.

Angajații și partenerii pot accesa, partaja și comunica în timp real informații la viteze 5G, chiar dacă nu lucrează în același spațiu fizic. În zonele în care tehnologia 5G nu este încă disponibilă echipa rămâne conectată la internet de mare viteză 4G de până la 355,6 Mbps, pentru a lucra rapid și eficient.

Prețul standard al unui abonament Office Net 30 5G este 30 euro pe o perioadă contractuală de 12 luni, iar pentru 24 luni router-ul cu Wi-Fi 6 este inclus. Zona de utilizare geografică se setează automat la prima sesiune de date a utilizatorului, iar pentru a muta echipamentul, clientul trebuie să solicite resetarea zonei de utilizare, serviciu cu un cost de 2 euro. Companiile care au servicii convergente fix-mobil de la Orange Business Services pot beneficia de oferte speciale. Astfel, serviciile de internet mobil și fix vor fi pe aceeași factură, mai simplu de gestionat.

Pentru a se conectala router-ul Wi-Fi 5G de la Orange Business Services, dispozitivele nu trebuie să fie compatibile 5G, acestea beneficiază automat de internetul de mare viteză.

În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă în Bucureşti, acoperit 100% 5G, și în alte 14 orașe: Bragadiru, Brașov, Chitila, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popești-Leordeni, Predeal, Timișoara și Voluntari. Dincolo de viteze comparabile cu cele de fibră optică, cu maxime de 1,2 Gbps – de până la 10 ori mai mari decât 4G, rețeaua Orange 5G permite inovații tehnologice ce aduc îmbunătățiri semnificative viitoarelor proiecte de orașe inteligente, mobilitate, media etc.

„Marcăm o premieră pe piața din România cu o soluție 5G la punct fix pentru companii, ce răspunde unei nevoi crescute pentru conectivitate de mare viteză, care să poată fi instalată rapid acolo unde lucrează angajații. Office Net 5G oferă business-urilor acces nelimitat la viteze comparabile cu fibra optică, însă cu un efort mult scăzut din punct de vedere al infrastructurii IT și cu flexibilitate crescută. Odată cu această lansare, Orange devine primul operator local care oferă companiilor viteze Gigabit atât prin fibră optică, cât și prin rețele celulare tradiționale.” declară Florin Popa, Director Businee to business Orange România.

Detalii despre tehnologia Orange 5G: https://www.orange.ro/tehnologii/5g

ORANGE vă aşteaptă la Ziua Comunicaƫiilor 2021, joi, 15 aprilie, LIVE din JW Marriott. Înregistrare gratuită aici https://ziuacomunicatiilor.ro/inregistrare/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri